- Frakt från 29:-
- Fraktfritt över 800:-
- Handla tyggt och säkert

Hem  /   HUND  /   Prob  /   Prob olja, 200ml

Prob olja, 200ml

Prob olja, 200ml

Artnr: 5900

Hjälper och lindrar problem så som eksem, karledsproblem, mugg, svamp, benskabb, tassproblem, ohyra och t.o.m. rävskabb.

164.00 kr

st

ARTIKEL INFO

Hjälper och lindrar problem så som eksem, karledsproblem, mugg, svamp, benskabb, tassproblem, ohyra och t.o.m. rävskabb.

HUNDAR
Om hunden har problem med sina tassar, är det vanligt att de börjar intensivt slicka, nagga och bita på sina tassar.
PROB olja har en lugnande effekt och bryter oftast effektivt beteendet så tassarna hålls torrare, vilket gör att eventuella sår läker snabbare. Oljan är giftfri.
Varva helst med PROB super cream och PROB Olja inomhus.
I kyla och vinterbruk använd enbart med EKHOLMS Salvan och PROB Tassalvan.
Om du underhåller tassarna regelbundet slipper du helt onödiga tassproblem.

TIPS när du plockar bort en fästing, droppa en droppe PROB Olja direkt där du tagit bort fästingen, den desinficerar punkten och förhindrar oftast onödiga problem. Sträva efter och få så litet hål som möjligt i näbbkapsylen, oljan är mycket flytande och dryg. Kräver inga skyddshandskar.

HÄSTAR
Använd oljan till torr, och känslig hud.Enkel och använda och lätt att arbeta in mot huden även i täta pälsar.Oljan är extremt dryg och tränger effektivt in i huden. Kletar inte i pälsen, man, svans och utgör ingen risk för brännskador i solen.PROB Oljan har en skarp tjärdoft som relativt snabbt dämpas ner.Ger fett till huden så mycket den klarar av att ta emot, inte mer.Djuren håller sig rena och fina.Kombinera gärna med TJÄRSCHAMPO.Kan med fördel användas även till valpar och dräktiga djur. För bästa möjliga resultat, kombinera gärna med PROB Schampo,

RELATERADE ARTIKLAR

PROB Salva, 40ml
Art. nr. 5922
PROB Salva, 40ml
79.00 kr
PROB SALVA Bra mot torr och känslig hud.