- Frakt från 29:-
- Fraktfritt över 800:-
- Handla tyggt och säkert

Hem  /   HUND  /   Schampo/Balsam  /   Övriga Schampo  /   Allergenius Dog Specialschampo, 250ml

Allergenius Dog Specialschampo, 250ml

Allergenius Dog Specialschampo, 250ml

Artnr: 9740

Allergenius® Dog Specialschampo.

255.00 kr

st

ARTIKEL INFO

Allergenius® Dog Specialschampo.

Hundschampo för en mer allergivänlig hund. Allergenius® Dog hundschampo minskar mängden allergen hos hund. Hundschampots unika sammansättning återfuktar och vårdar huden på ett nytt sätt, och ger samtidigt pälsen en fin lyster. Specialschampot är oparfymerat och skonsamt mot hundar med känslig hud. Schampot kan även användas till katter och andra pälsdjur.

Allergenius® Dog hundvård utvecklas och tillverkas i Sverige i samarbete med världsledande forskare inom pälsdjursallergi och allergener.Regelbunden tvätt med vårt specialschampo minskar förekomsten av allergen i pälsen med upp till 90 %.

Tvätta hunden med vårt hundschampo regelbundet,1 gång var eller varannan vecka,för att minska hundens utsöndring av allergener. Inledande tester visar att regelbunden tvättning kan bidra till att sänka hundens allergenutsöndring permanent. Det gör det enklare för dig som allergiker att umgås med din hund.

Men är även en fördel för andra allergiker som kommer i kontakt med din hund i offentliga miljöer. 4 av 5 som testat schampot upplever att det fungerar bra!