Eurogroom AB
- Frakt från 29:-
- Fraktfritt över 800:-
- Handla tyggt och säkert

Hem  /   HUND  /   Bäddar  /   Biabäddar  /   BIA bädd 45x45 Blå

BIA bädd 45x45 Blå

BIA bädd 45x45 Blå

Artnr: 8799

I dropplisten väljer du storlek.

En svensk klassiker!

320.00 kr

Lagerstatus: Tillfälligt slut

ARTIKEL INFO

En svensk klassiker!
Bia Bädden har blivit en svensk klassiker, en bädd som hunden själv väljer att ligga i.

Av alla hundsängar är den svensktillverkade Bia Bädden den mest omtyckta. Det kraftiga konstlädret som utgör sängens ytterhölje är slitstarkt och lätt att rengöra.Men den viktigaste av alla fördelar är förstås att hunden trivs i bädden.

Varför ska en hund ligga i en Bia bädd? Hunden ligger i en bädd med kanter och där igenom också dragfritt. Tack vare den mjuka och varma stoppningen i Bia Bädden uppkommer inga mankar som annars är vanligt om hunden ligger på ett hårt underlag. Bia Bädden är fylld med rejäl och mjuk polyeterstoppning av högsta kvalitet och därförskonsam mot hundens leder och ger stöd åt hundens rygg.

Bia bädden är ett bra alternativ dels för att den är lätt att hålla ren, dels för att den är bekväm för hunden. Den är dessutom enkel att transportera eftersom den kan rullas eller vikas ihop som en madrass och tar då liten plats. Men det starkaste argumentet för varför en hund ska ligga i en Bia Bädd, det är när man ser hur väl hunden trivs ibädden och hur utvilad och fräsch den är efter en stunds vila.

Bia Bädden finns i varierande storlekar som passar till alla hundraser.