Eurogroom AB
- Frakt från 29:-
- Fraktfritt över 800:-
- Handla tyggt och säkert

Hem  /   HUND  /   Schampo/Balsam  /   Bio Groom  /   Bio-Groom Rinse Silk 355ml

Bio-Groom Rinse Silk 355ml

Bio-Groom Rinse Silk 355ml

Artnr: 7141

Silk representerar ett helt nytt koncept inom balsam.

95.00 kr 98.00 kr

st

ARTIKEL INFO

Silk representerar ett helt nytt koncept inom balsam. Naturliga extrakt av kamomill ger livlös päls tillbaka sin naturliga liv.

Beskrivning:
Berikad med kamomill. Gör pälsen strålande blank.
SILK™ är ett helt nytt koncept när det gäller balsam. Den innehåller kamomill, naturens egna stimulerande päls och hudvårdare i en ny överlägsen Creme Rinse System speciellt utvecklat av Bio-Derm Laboratories. De unika medicinska egenskaperna hos kamomillblommor och dess extrakt har varit känt i sekler. Som en del av Silk, ser du en stor skillnad i pälsens skönhet. Du kan se och känna det genast – livfull lyster, fyllighet och textur med en ojämförbar glans och silkighet.
Reparerar trasiga strån, motverkar tovor så att pälsen inte skadas vid borstning och kamning, lätt att skölja ur utan balsamrester och gör pälsen otroligt lätt att sköta. Kontrollerar flygigt hår, är pH-balanserad, biologiskt nedbrytbar och har en frisk, fräsch doft.

Passar alla färger, speciellt vita pälsar.

Innehåll: Återfuktare utvunna ur kokosnötolja och vegetabilisk olja, lätt blommig doft.

Bruksanvisning:
Efter att ha schamponerat och sköljt pälsen, tillsätt en lagom mängd Silk och arbeta in väl. Skölj med handljummet vatten. För mer vårdande resultat, låt verka i ca en minut innan sköljning. Kan spädas upp till 4 delar varmt vatten beroende på pälskvalitet och pälskondition.

För hundar och katter.