- Frakt från 29:-
- Fraktfritt över 800:-
- Handla tyggt och säkert

Hem  /   NYHETER  /   DioLentus,150g, Diopet

DioLentus,150g, Diopet

DioLentus,150g, Diopet

Artnr: 1343

DioLentus är lämpligt till hundar som har svårt att hålla sig lugna vid exempelvis höga och plötsliga ljud/skott, arbete, rastning eller i ovana sociala situationer.

169.00 kr

st

ARTIKEL INFO

  • För mental balans
  • Ger lugn och fokus
  • Neutraliserar stresshormoner
  • Ges förebyggande
  • Vid ovana situationer

DioLentus är lämpligt till hundar som har svårt att hålla sig lugna vid exempelvis höga och plötsliga ljud/skott, arbete, rastning eller i ovana sociala situationer. Ges förebyggande inför förväntad reaktion eller under en period i samband med behandlande träning. Det ger mycket god effekt för hundens förmåga att koppla av. Det ger ingen negativ påverkan på allmäntillståndet utan bidrar endast till att hjälpa hunden att med naturlig metabolism balansera rädsla och blockering.

DioLentus är ett tillskottsfoder för hund som tillför balanserande ämnen som behövs för att neutralisera hormoner som frigörs vid till exempel stress, rädsla och upphetsning. Ämnena kan bidra till mental balans så att hunden bättre kan utvärdera och hantera obehagliga, upphetsande eller ovana situationer med ett större lugn och fokus.

DioLentus innehåller magnesium och tryptofan. Magnesium har en positiv inverkan på pulsreglering och temperament. Aminosyran tryptofan är bidragande till kroppens bildande av serotonin och melatonin, som fungerar som kroppens stressbalanserare respektive insomningshormon.

Doseras enligt nedan eller enligt veterinärs rekommendation.
Innan deltagande i tävling sanktionerad av Svenska Kennelklubben rekommenderas 14 dagars karenstid för denna produkt.

Dosering hund 1 dosmått (2,5 ml) per 10 kg kroppsvikt

Doseringsmått medföljer i förpackningen.
Hållbarhet och förvaring: Minst hållbar 24 månader från tillverkningsdatumet som finns stämplat på etiketten. Bör förvaras mörkt och svalt.

Innehåll:
Tryptofan 10,4 %, magnesiumsulfat 10,4 % och dextros 79,2 %

RELATERADE ARTIKLAR

MSM Pure, 150g, Diopet
Art. nr. 1339
MSM Pure, 150g, Diopet
149.00 kr
MSM Pure, som är organiskt svavel, är viktigt för hundens uppbyggnad av brosk, leder, senor, bindväv, skelett, muskler och päls.