- Frakt från 29:-
- Fraktfritt över 800:-
- Handla tyggt och säkert

Hem  /   NYHETER  /   MSM Pure, 150g, Diopet

MSM Pure, 150g, Diopet

MSM Pure, 150g, Diopet

Artnr: 1339

MSM Pure, som är organiskt svavel, är viktigt för hundens uppbyggnad av brosk, leder, senor, bindväv, skelett, muskler och päls.

149.00 kr

st

ARTIKEL INFO

  • Motverkar förslitningar
  • Snabbare återhämtning
  • Bättre prestationsförmåga
  • Kroppseget svavel

MSM Pure, som är organiskt svavel, är viktigt för hundens uppbyggnad av brosk, leder, senor, bindväv, skelett, muskler och päls. Orkeslösa hundar som visar symtom på förslitningsskador kan bli piggare, smidigare och mer rörliga med hjälp av ett MSM-tillskott. Och hundar som tränas hårt, eller utsätts för påfrestningar av andra skäl, får lättare att återhämta sig och reparera förslitningar.

MSM är kroppens egen svavelkälla som medverkar till cellernas förmåga till utbyte av näringsämnen och slaggprodukter via blodet. Vid MSM-brist försämras detta utbyte och hunden får lägre mjölksyratröskel med sämre prestationsförmåga som följd. Musklernas återhämtning kan också ta längre tid. Aktiva hundar förbrukar mer av alla näringsämnen. Vid hög fysisk aktivitet utvecklas exempelvis musklerna, och den ökade cellproduktionen kräver tillgång till extra mycket svavel.

MSM är också en viktig del av cellbildningen i hela kroppen. Det är dessutom en viktig byggsten i kroppens produktion av aminosyror, proteiner, enzymer och hormoner. Organiskt svavel är något som finns i varje cell i kroppen, med andra ord en mycket viktig komponent för en väl fungerande kropp. Diopet MSM Pure innehåller inga tillsatser, bara rent MSM.

Doseras enligt nedan eller enligt veterinärs rekommendation.
Innan deltagande i tävling sanktionerad av Svenska Kennelklubben rekommenderas 14 dagars karenstid för denna produkt.

Dosering hund 1 dosmått per 10 kg kroppsvikt
Doseringsmått medföljer i förpackningen.
Hållbarhet och förvaring: 12 månader från första öppningsdatum.
Bör förvaras mörkt och svalt.

Innhåll:Methylsulfonylmetan (MSM) 100%

RELATERADE ARTIKLAR

Nyponpulver, 150g, Diopet
Art. nr. 1340
Nyponpulver, 150g, Diopet
139.00 kr
Diopet Nyponpulver Pure är ett tillskott som kan ge din hund mer energi.