Eurogroom AB
- Frakt från 29:-
- Fraktfritt över 800:-
- Handla tyggt och säkert

Hem  /   HUND  /   Hälso & Sjukvård  /   Munhygien  /   YuCARE Tooth Polish, 30ml

YuCARE Tooth Polish, 30ml

YuCARE Tooth Polish, 30ml

Artnr: 9597

För naturligt vitare och friskare tänder och tandkött

289.00 kr

st

ARTIKEL INFO

För naturligt vitare och friskare tänder och tandkött - för bästa resultat använd ihop med YuCARE Tooth Cleaner

  • För vitare tänder och fräschare andedräkt
  • Tar effektivt bort plack och tandsten
  • Främjar friska tänder och tandkött
  • Passar bra både till hund och katt

YuCARE Tooth Polish tar snällt bort hårt sittande tandsten och plackbildning, håller ditt husdjurs tänder vita, fräsch andedräkt och friskt tandkött. Det smakar bra och är helt ofarligt för hunden eller katten att svälja.

Tandputsen är gjord på linfröolja, mandelolja, babassu olja, laxolja, salt från Himalaya och Silica. Det är 100% naturligt, utan några skadliga kemiska konserveringsmedel. Vid regelbunden användning hjälper det att få bort hårt sittande tandsten och plack samt ger vitare tänder och friskare tandkött.

YuCARE serien

Genom åren har många av oss här på Lintbells funderat på varför det inte finns ett snällare, effektivare första hjälpen till hundar och katter - så vi skapade vår egen serie.

Genom att kombinera säkerhet, mycket vårdande naturliga ingredienser och med några specialister som vet-hur, skapade vi vår egen mångsidiga serie så du kan ta hand om ditt husdjur  på bästa sätt från nos, till klor, till svans.

Hur du använder den

Häll några droppar YuCARE Tooth Polish på toppen av MICROMED Textiltandborste, 9515 på ditt pekoch sätt på ditt finger med öglan runt ditt långfinger som en strumpa. Gnugga försiktigt på ditt husdjurs tänder i en cirkelformad rörelse. Skölj väl under och efter användning, men använd inga rengöringsmedel. Byt ut den efter 4-6 veckor av dagligt användande så att de antibakteriella silverjonerna ska ha en bra effekt.

För bästa resultat och vid hårt angripna tänder och tandkött, använd upp till 4 gånger i veckan.