Eurogroom AB
- Frakt från 39:-
- Fraktfritt över 800:-
- Handla tyggt och säkert

Om företaget

 Eurogroom AB startades som Häromi HB 1989. Efter några år ombildades Häromi HB till ett Aktiebolag. Från en början startades verksamheten i en källare, sedan köptes egna lokaler i Rönnäng.

Företaget växte och började anställa personal, för att vara som mest 9 personer. Vid denna tidpunkt fanns postorder, butik i Rönnäng samt reste runt med monter på SKK utställningar, 25 helger / år.

Postorderdelen med egen katalog på hundprodukter var ett av de största i Sverige och Norden.

2010 köpte vi Anne-Marie Hammarlunds företag Kief och dess unika tillskott och vitaminer. Dessa preparat är ett livselexir för våra djur i sin uppväxt, ålderdom och under sjukdom.

2011 såldes Postorderdelen och namnet Häromi AB. Namnet byttes då till Eurogroom AB.

2013-05-01 såldes verksamheten till nuvarande ägarna, Roy Forsberg och Marie Karlsson.

Verksamheten idag består fortfarande av lagerförsäljning i Tranås samt en ny modern webutik.

Vi kommer givetvis att fortsätta med att ställa upp vår monter på SKK’s utställningar.

Vårt mål är att vidareutveckla verksamhetens breda sortiment med nya spännande produkter.

Vi tar tacksamt emot tips och råd från våra kunder så att vi tillsammans kan bygga upp ett sortiment som passar de flesta och som håller hög kvalitet.Vi består idag av följande enheter:

 

Produktionsdivisionen
Vi har tillverkning av schampo och balsam, saxar, fäll, valpbarer, aktivitetsboll, burvagnar, koppel, halsband, värmetäcke, regntäcke, buröverdrag, groddolja, matbarer.

Eurogroom AB garanterar att alla råvaror är av högsta kvalitet. De är tillverkade eller inhandlade direkt i Sverige.

Marknad
Marie och Roy ansvarar för marknadsföring och inköp av Eurogroom AB's produkter i Sverige och övriga länder runt om i världen.

Butik
JennyAnn Axelsson ansvarar för lager, leveranser, direktförsäljning och hoppar gärna in som försäljare i vår monter på utställningar.

Information
På grund av den ständigt ökade efterfrågan på våra egna produkter, som vi är mycket stolta över, har vi utvecklat vår informationsavdelning. Vi jobbar ständigt med beskrivningar och bilder av produkterna på vår webbutik för att underlätta för våra kunder att välja rätt produkt.

Känn Er alltid välkomna till oss på Eurogroom AB
Erfarenhet, kunskap och kvalité

 

Med vänliga hälsningar
Eurogroom AB