- Frakt från 29:-
- Fraktfritt över 800:-
- Handla tyggt och säkert

Villkor & Information

 Vid beställning från Eurogroom AB träffas avtal om köp först när vi bekräftat beställningen genom en e-postad orderbekräftelse. Förekommer det felaktigheter (t.ex. felaktigt pris eller tryckfel/felskrivning) i orderbekrätelsen förbehåller vi oss rätten att korrigera felet i efterhand.

För privatpersoner följer Eurogroom konsumentköplagen, respektive köplagen för företag och endast myndiga personer (över 18 år) får handla i butiken.

Tillägg, ändringar och att avbryta en order kan endast göras så länge en order inte är skickad från Eurogroom.

Betalningsvillkor

Gäller för privatpersoner och företag inom Sverige:

  • Swish
  • Faktura via Payson 14 dagar
  • Avbetalning via Payson
  • Kortbetalning (Visa/MasterCard)

Om Paysonfaktura
Vi erbjuder betalsättet "Paysonfaktura" i samarbete med Payson AB.
Betalningsvillkor är 14 dagar och vid fakturaköp tillkommer en avgift på 29 kr.
För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet.
Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället.
Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om 50 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag.
Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 160 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.

Information om pantsättning
Vid betalning med Paysonfaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till SVEA Ekonomi AB

Vid beställning från annat nordiskt eller europeiskt land, tillämpar vi direktbetalning via Internet eller konto- & kreditkort.

Leveransvillkor

Fraktavgiften som tas ut visas i direkt samband till beställningen.
Om fel adress uppges vid beställningen, faktureras extrakostad på frakt.

Leveranssätt
Posten eller DHL beroende på vikt. För leverans utanför Sverige, kontakta oss på kundservice@eurogroom.se

Priser

Vi reserverar oss för momsändringar, prisändringar som står utanför vår kontroll. Större kvantiteter kan offereras på begäran. Moms är inräknad i alla priser i butiken.

   Äganderättsförbehåll

Alla varor förblir Eurogroom's egendom till dess fulla betalning erlagts.

Saknat / Fel levererat gods

Saknat gods eller fel leverans skall anmälas till Eurogroom inom 8 dagar från faktura datum.

Information om ångerrätt
Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid utnyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden.

Vi återbetalar värdet för den returnerade produkten inom 30 dagar från den dag överenskommelse om återbetalning träffats. Vid överenskommelse om omleverans eller avhjälpande av fel vid reklamation återbetalar vi eventuella fraktkostnader inom 30 dagar från det att vi mottagit den reklamerade varan.

Priser på kampanj- eller rea varor (rea-varor) gäller till utsatt datum eller till varan har tagit slut på vårt lager. I de fall där slutdatum saknas gäller pris till vi väljer att ta bort kampanjen.

Reklamationer
Om en vara är felaktig eller felexpedierad ska du så snart som möjligt kontakta info@eurogroom.se och ange felet, så får du information om hur du ska gå tillväga. Vi står för kostnaden vid dessa returer. Transportskada ska anmälas till utlämningsstället så snart skadan upptäcks.

Hantering av personuppgifter

När du handlar av oss på Eurogroom så godkänner du att vi får lagra dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy. All personlig information som du lämnar till oss används bara inom företaget av behörig personal, och personuppgiftsbiträden för att kunna ge dig bra service vid dina återkommande köp. Den kan också användas av oss för att skicka dig specialerbjudanden från vår butik och nyhetsbrev om du valt att låta oss göra det.

De personuppgifter som vi lagrar i vår kunddatabas är:

  • För och efternamn
  • Personnummer (vid fakturaköp)
  • Adress
  • Telefonnummer
  • E-postadress

Dina personuppgifter delas inte med någon annat än enligt lag vid krav till myndigheter.
Önskar du veta vilken information som sparats, kontakta då oss via e-mail och då kommer vi begära ytterligare uppgifter om dig för att vara säker på att du är du.